vikings
Guest
|
 |
« on: January 18, 2010, 11:47:39 pm » |
|
Cine credeti ca va castiga Super Bowl-u ?....parerea mea este ca new orleans si minessota vikings.....sunt favorite!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
biluzze
|
 |
« Reply #4 on: January 22, 2010, 11:34:45 am » |
|
pai daca v-ati ales echipe d`astea amarate normal! Presimt ca Lions  ) ce ar mai fi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vikings
Guest
|
 |
« Reply #7 on: January 25, 2010, 02:56:06 pm » |
|
Si iata ca dupa finalele de conferinta sau stabilit echipele ce vor juca super Bowl-u, dupa parerea mea New Orleans e favorita, voice parere aveti?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
biluzze
|
 |
« Reply #11 on: January 31, 2010, 01:19:26 am » |
|
Vorba lu mugur ca nu prea ai cum sa zici ca e favorita o echipa sau 2 dar cred cu tarie ca Saints(sfintii) or sa castige, asa mi-a rezultat mie dintr-o ecuatie  : cum sportul asta e frumos si "Ce-i frumos si lu` D-zeu ii place!" cred ca or sa castige sfintii ca doar sunt de ai lui.  P.S. - imi vorbeau 2 baieti daca pot sa vina si ei la Sharks ca le place bla bla bla si le-am zis sa intre pe site sa isi faca inscriere sau sa se duca direct la teren. asta a fost acum 2 saptamani si am crezut ca au trecut . e, vad ca era doar vorba de ei.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
biluzze
|
 |
« Reply #15 on: February 10, 2010, 03:34:42 pm » |
|
ah am uitat ca unii inca mai fac liceu glumeam, toti am trecut pe acolo  sa vedem daca si la anu saints o sa fie asa de buni sau no sa prea auzim de bine de ei. La anu vreau sa se califice in Lions in superbowl.  ar fi circul pamantului
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|