Post reply

Name:
Email:
Subject:
Message icon:

Verification:
Type the letters shown in the picture
Listen to the letters / Request another image

Type the letters shown in the picture:
In which city Sharks operate ?:
In ce tara activeaza Sharks ?:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: robertv
« on: June 07, 2019, 02:18:43 pm »

Va multumesc pentru explicatia detaliata
Posted by: ngr
« on: June 06, 2019, 05:44:49 pm »

Cand o sa invatati logica o sa realizati ca afirmatia mai de sus nu este valabila intotdeauna:
E mereu adevarat ca:
    - munca este mai importanta decat talentul / geneticul
    - numai cu talent/genetic si fara munca nu ajungi prea departe, mai mult poti ajunge chiar rau
    - numai cu munca/dedicaatie dar fara talent/genetic ajungi destul de bine
    - cu talent/genetic dar si cu munca/dedicatie ajungi foarte sus sau foarte departe

Acum, in aceasta ordine de idei, afirmatia mai de sus este falsa gresita, pentru ca este categorica, spune ca intotdeauna este asa. Fals! Este mai probabil sa fie asa dar este posibil sa fie si invers

Acum depinde si in ce ramura aplicam enuntul. Sport de echipa, sport individual. Sport de elita, sport de masa.

Daca ma stiti suficient de bine, cunoasteti nivelurile mele din disciplinele sportive care le-am practicat mult, o sa realizati ca eu sunt un contraexemplu al acelei afirmatii si bineinteles nu sunt singurul, din pacate sunt foarte multi in aceasta situatie, mult prea multi chiar. Sportul se bazeaza pe execlenta, pe o piramida valorica (la baza e mare, la varf e ascutita, doar unul singur dintre toti ajunge in varf).
Eu nu am avut talent, genetic nici atat. Am muncit mult, fiindca mi-am dorit enorm! Conform afirmatiei pusa de Robert trebuia sa fi castigat deja. Din pacate nu am castigat, abia daca pot zice ca am "scos un egal".
Dar in aceste momente, tarziu, in apusul carierei, satisfactia si bucuria victoriei vine de la cei pe care ii indrum catre victorie. Ii aleg pe cei cu talent, cu potential si le arat cat si cum trebuie sa munceasca ca sa castige. Castig si eu odata cu ei. Din pacate multi nu inteleg asta si fiind greu, abandoneaza. Lor li se potriveste afirmatia pusa de Robert.
Posted by: robertv
« on: June 06, 2019, 01:50:10 pm »

Workout
Posted by: Adam Laurentiu
« on: April 14, 2019, 11:44:02 pm »

Foarte motivațional! Acestea sunt cuvintele care ar trebui auzite de orice tânăr sportiv.
Posted by: ngr
« on: April 14, 2019, 05:42:10 pm »

Dragi tineri si copii,
Talentul nu este asa de rar pe cat ati crede. El exista ascuns in multi dintre voi, in 1 din 10, poate chiar in 1 din 5. Nu e in 1 din 100 !
Numai ca in ziua de azi este mult mai greu ca acesta sa fie descoperit. Pe de-o parte e vorba de internet si social media care va ocupa timpul care ar putea fi alocat incercarilor de a gasi pasiuni, in sport, arta. Incercati sa practicati macar cate putin cat mai multe sporturi, incercati cat mai multe hobby-uri (ce nu implica tehnologie, cum ar fi gaming, internet, social media, etc). Pe de alta parte talentul e greu de descoperit azi din cauza ca nu prea mai are cine sa il descopere. In sport, ca si in alte domenii, e plin de impostori care se cred antrenori, profesori dar care nu au nici cea mai vaga idee la ce grad de pregatire, de integritate ar trebui sa fie ca sa poata sa faca acest lucru. Daca deja activati intr-o disciplina sportiva si simtiti ca antrenorul sau cei ce va indruma nu sunt ce ar trebui sa fie, nu ezitati, cautati alta echipa sau club, unde sa existe oameni adevarati, pasionati, integri, inteligenti, pregatiti, capabili sa identifice talentul pur si sa isi doreasca sa atinga culmi inalte prin voi, sa-si retraiasca gloria personala de alta data ci nu doar interesele lui personale materiale.
Dragi tineri talentati ! Nu va multumiti cu putin, lancezind in zona de confort, lasand doar talentul vostru nativ sa faca treaba! Veti fi buni, veti fi recunoscuti, dar veti pali repede, chiar infranti, de catre unul mai putin talentat sau dotat, dar care e pasionat puternic, munceste enorm, isi sacrifica viata la figurat, dand la o parte orice altceva din fata pasiunii lui, tragand in fiecare zi, sperand ca odata va ajunge acolo in varf, unde viseaza, de cand a realizat ce isi doreste in viata.
Posted by: placide
« on: October 08, 2016, 04:17:27 pm »

si eu vin
Posted by: nixon
« on: October 08, 2016, 12:30:25 pm »

Ma alatur echipei cu ceea mai mare placere, gooo sharks!!!!!
Posted by: Mihnea
« on: October 08, 2016, 10:43:47 am »

Eu reîncep. Go Sharks!!!
Posted by: ngr
« on: October 08, 2016, 08:58:23 am »

Antrenamentele reincep sambata, 15 octombrie la ora 10:00.
Va rog sa confirmati aici cei care doresc sa reinceapa odata cu noi, membrii vechi sau noi veniti.
Posted by: nixon
« on: August 05, 2016, 06:49:13 am »

Deabea astept sa incepem antrenamentul!!!!!!     Goooo!!!!  SHARKS. !!!!!       8)
Posted by: Mihnea
« on: August 04, 2016, 07:23:39 pm »

De abea astept sa reincepem antrenamentele.Go Sharks!!!!!
Posted by: ngr
« on: August 04, 2016, 06:13:41 am »

Salut !
Cu mine ai vorbit la Aqua Magic.
Ne bucuram ca esti interesat si ca ai dori sa practici acest sport.
Noi momentan suntem in vacanta, antrenamentele reincep undeva pe 12-15 septembrie. Ca si in oricare sport este nevoie de longevitate pentru a invata si ajunge la un nivel decent. In 2 luni abia intelegi jocul, care este complex si necesita dobandirea de abilitati noi.
Tinem legatura, o sa-ti scriiu si pe telefon.
Posted by: mishu2013
« on: August 04, 2016, 12:29:31 am »

Salut ma numesc Mihai imi cer scuze ca nu sunt in concordanta cu ce se vorbeste aici dar e destul de tarziu si nu vreau sa deranjez pe nimeni cu telefoanele la ora asta..
In fine.. eu practic inotul de 10 ani si astazi am fost intrebat de un domn salvamar de la aqua magic pe care l am vazut si in poze cu batic negru :)) daca as vrea sa ma inscriu la fotbal american .. chiar mi-ar face placere avand in vedere ca bazinul se deschide in octombrie nu ar strica un atlfel de sport pana atunci :) daca poate cineva sa imi raspunda unde sa vin .. in ce zi si la ce ora i-as multumi foarte mult ( 0722629170 nr-ul meu de telefon) Astept raspunsul :)
Posted by: placide
« on: April 01, 2016, 07:41:29 pm »

Da, si Placide!!!
Posted by: gabi
« on: April 01, 2016, 07:35:32 pm »

vin si eu