Post reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 120 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.
Name:
Email:
Subject:
Message icon:

Verification:
Type the letters shown in the picture
Listen to the letters / Request another image

Type the letters shown in the picture:
In which city Sharks operate ?:
In ce tara activeaza Sharks ?:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: ngr
« on: May 03, 2011, 08:34:38 am »

Referitor la stirea de pe site-ul Predators nu pot sa spun decat ca mi-a produs o mare mahnire.

Cat ce priveste progamarea unui meci, acesta se face cu acordul ambelor parti, in functie de programul fiecaruia si nu doar la dorinta uneia dintre ele. Dupa doua meciuri consecutive, echipa noastra are alt program, unul de pregatire, cel putin pentru 2 luni. Acelasi raspuns l-au primit si cei de la Warriors, dupa meciul de la Constanta.

Vreau sa multumesc echipei Predators pentru sportivitatea de care au dat dovada in teren, pentru jocul practicat, curat, fara infractiuni.
Sper ca toate echipele din tara sa aibe printre scopurile principale promovarea fair-play-ului si a respectului fata de adversari.
Posted by: pedro
« on: May 02, 2011, 11:22:10 pm »

Nu a facut nimeni fotografii de la noi? Vad ca cei de la Predators nu mai sunt asa darnici cu fotografiile facute de ei comparativ cu meciurile anterioare!!??
Posted by: pedro
« on: May 02, 2011, 11:11:06 pm »

Salutare.
Eu cred ca aceste discutii ar trebui sa fie in sharks area si nu in partea publica o forumului.
Referitor la ce au spus ei am doar 2 comentarii:
1. Cainii latra, caravana trece!
2. A gresi este uman, sa dai vina pe altcineva este mai uman!

Ii rog pe cei care mai au discutii cu cei de la Predators prin alte medii (facebook, etc.) sa nu intre in polemici cu ei referitoare la opinia lor. Noi trebuie sa vorbim pe teren si nu in alta parte.

Mugur si Denis stiu mai bine ce au de facut in ceea ce priveste programarea urmatorului meci si acesta in mod sigur va avea loc.
Sa demonstram atunci ca victoria noastra de acum a fost meritata.
Posted by: paul
« on: May 02, 2011, 10:23:23 pm »

Mai trebuie sa apara si Dan Diaconescu  :D
Posted by: bogdan2106
« on: May 02, 2011, 10:15:26 pm »

Nu imi vine sa cred cata aroganta.Abia astept viitoatele antrenamente la care sa tragem 150% fiecare dintre noi ca atunci cand va veni campionatul,sa ii batem si mai rau.
Posted by: paul
« on: May 02, 2011, 09:49:57 pm »

Sincer nu-mi pasa ce parere au ei despre Sharks! Pentru ca numai noi stim cat de mult am muncit si cat de mult ne-am dorit sa dovedim pasiunea pentru Fotbalul American. Eu personal mi-am facut o impresie destul de buna in ceea ce priveste sportsmanship-ul celor de la Predators ,dar m-am inselat. Urat din partea lor ca au ajuns sa ne vorbeasca pe la spate. Ar mai trebui sa se gandesca la urmatorul lucru au jucat impotriva unor persoane care majoritatea au avut un antrenament de cel mult 3-4 luni.  ;D
Posted by: razvancrc
« on: May 02, 2011, 09:37:35 pm »

Nu au obraz ! sunt rusinatu si ca fiecare cauta o scuza sau arunca vina pe ceva sau pe cineva ! cum a spus si in comentariu au venit cu gandul ca suntem slabi si ca o sa ne bata fara probleme dar aici la noi sa dovedit contrariul drept dovada reusitei defensivei si a offensivei noastre ! si la noi sunt multii rookie (poate mai multii ca la ei) dar noi am jucat cu suflet si nu cu gandul la victorie (nu ca asta nu ne-ar fi fost scopul) sper ca mi-ati inteles referinta !

Ori cum pe teren au dat dovada de fairplay dar in afara .... ::) cat despre "Ne deranjeaza atitudinea lor,dar ii lasam pe Rechini sa se retraga cat sunt pe val" putin de comentat doar un cuvant RUSINE !!!
Posted by: r0bby#3
« on: May 02, 2011, 09:26:49 pm »

Lasa jocul sa vorbeasca pentru noi Coco. ;)

Dar asta nu explica de ce nu poti sa castigi un meci in care adversarul este dominat din punct de vedere fizic si tehnic.

 ;D
Posted by: c0c0
« on: May 02, 2011, 08:55:09 pm »

Acest mesaj este postat pe siteul celor de la predators .....nush va las sa comentati singuri.....parerea mea legata de fairplay...este ca nu trebuie sa fie doar pe teren...ci si in afara lui .
Nu imi place ca au zis ca nu am castigat pe bune...ci pe greasa lor ... multi zic la fel cand sunt suparati poate chiar si noi sau poate chiar asa este......ma suparat faptul ca nu a fost vb niciodata de un meci la bucuresti imediat dupa meciul dintre noi si predators care s-a disputat pe 30.04.2011 , asta mi s-a parut o jignire mie cel putin.....eu imi aduc aminte ca in 2010 au fost 2 meciuri contra celor de la predators....de care s-a stiut cu mult timp inaintea disputarii lor , deci eu acest mesaj il iau ca o jignire pt echipa SHARKS , este un mesaj prin care ei vor sa arate sau sa ne faca sa parem "cei mai mari lasi " !!!!!!
Posted by: c0c0
« on: May 02, 2011, 08:44:51 pm »

Quote
    Meciul cu echipa Sharks a venit ca un apel de trezire pentru Predators. Si spun asta  dintr-un singur motiv : Rechinii NU ne-au batut. Noi am pierdut.

Ce inseamna asta?! Inseamna ca atunci cand pleci de acasa cu gandul ca o sa fie un meci foarte usor si intri pe teren ferm convins nu doar ca o sa castigi,dar ca o sa o faci in stil mare si privesti de sus echipa adversa, ei bine, atunci primesti TOUCHDOWN in primele secunde de joc. Lipsa de concentrare, joc fara implicare suficienta, prea multi rookies,fara experienta,alaturi de greseli individuale; toate acestea sunt motive pe care le-au invocat unii si care probabil sunt in mare parte adevarate. Dar asta nu explica de ce nu poti sa castigi un meci in care adversarul este dominat din punct de vedere fizic si tehnic.Se spune ca totul tine de atitudine si cei care aveau cel mai mic dubiu ca lucrurile ar sta altfel s-au convins acum cat de adevarata este aceasta zicala. E doar o chestiune de timp,dar atunci cand umbli cu nasul pe sus o sa te impiedici in mod inevitabil. Si cu cat ai capul in nori mai sus,cu atat cazi mai tare.

             Mai mult chiar, le-am facut un cadou pe care probabil  nici ei nu se asteptau sa-l primeasca. Ce ma face sa cred asta?! Refuzul Rechinilor de a juca un alt meci,la Bucuresti, cred ca este un motiv suficient de bun. Ne deranjeaza atitudinea lor,dar ii lasam pe Rechini sa se retraga cat sunt pe val. Cand or sa vrea sa isi demonstreze lor ca au meritat victoria, ii asteptam. Noi suntem pregatiti.

              Printre altele, meciul a fost unul spectaculos, cu multe faze frumoase si rasturnari de situatie care iti faceau pulsul sa explodeze.Cel putin din punctul asta de vedere, traditia meciurilor dintre cele doua echipe s-a pastrat. Si cu siguranta nu o sa se opreasca aici,cu atat mai putin acum.

              Mai important decat greselile este ceea ce reusesti sa inveti dintr-o astfel de experienta.

Strenght does not come from winning.Your struggles develop your strenghts.When you go through hardships and decide not to surrender,that is true strenght.
Posted by: SoloWarrior
« on: May 02, 2011, 11:17:51 am »

Chiar a fost o placere sa arbitrez acest meci, desi nu am reusit sa vad tot ce s-a intamplat.
Felicitari inca o data si demonstrati in continuare ca aveti posibilitatea de a fi o mare echipa!
Posted by: ngr
« on: May 02, 2011, 10:37:03 am »

Multumim Cosmin !
Posted by: SoloWarrior
« on: May 01, 2011, 09:53:53 pm »

Da, chiar a fost fair play si asta este un pas mare inainte  :)
Posted by: c0c0
« on: May 01, 2011, 06:50:01 pm »

multimim......
O mica observatie din partea mea asupra meciului....Am fost placut surprins de fairplay`ul de care au dat dovada cei de la predators :D