Post reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 120 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.
Name:
Email:
Subject:
Message icon:

Verification:
Type the letters shown in the picture
Listen to the letters / Request another image

Type the letters shown in the picture:
In ce oras activeaza Sharks ?:
Ce forma are mingea cu care joaca Sharks ?:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: ngr
« on: May 29, 2013, 10:24:16 am »

Vreau ca toata echipa sa reciteasca postul meu de mai sus, cu cele doua quote-uri.
Posted by: ngr
« on: June 10, 2010, 07:48:17 am »

Postul acesta a fost copiat din sectiunea privata destinata exclusiv membrilor, pentru ca trebuie vazut si de cei care nu mai sunt membrii:

Observ acest subiect delicat ce a aparut la orizont mai demult, insa de curand se manifesta des:
Revenirea in echipa.

Hmm.. Revenirea dupa ce? Dupa o absenta mai lunga bineinteles. Motivata ? Cu ce motiv? Cu cel al plictiselii sau decaderii football-ului de pe lista de prioritati a respectivului doritor de revenire?

Ce credeti ca este echipa asta, sau o echipa in general? E ca un autobuz din care puteti cobori si in care puteti urca cand aveti voi chef?
Cand va dati jos va ganditi o clipa la implicatii, la ce pot face restul ca sa va suplineasca locul, pozitia si chiar persoana?

Pe cine dezanagiti in primul rand?
Pe mine?  Nuuu ! In primul rand echipa ! Si in al doilea rand pe voi ! Este multa lasitate in gest ! Iti lasi camarazii si colegii sa traga singuri de sfoara, ca sa mute muntele din loc. Caci bineinteles tu ai niste probleme importante sau grave de viata.

Oricine are probleme in viata sa, nimeni nu traieste pe roze. Unii nu au parinti, altii nu au unde sa locuiasca, altii nu au o si nu isi pot face rost de identitate (carte de identitate), altii nu au din ce trai de pe azi pe maine, altii nu isi gasesc de munca ca sa-si intretina familia. Toate aceste lucruri sunt grave ! Si sunt exemple,  toate luate chiar dintre noi. Eu le stiu pe toate, ale tuturor, fiindca am acces la informatii de la fiecare membru in parte.

Poate fi oricare din aceste probleme o scuza REALA pentru a nu trai mai departe? Pentru a nu infrunta VIATA ? Pentru a nu lupta cu ea pentru temerile fiecaruia? Chiar si pentru a lupta prin acest sport pentru temerile sau idealurile fiecaruia?
Nu, nu poate fi o scuza nici una dintre ele ! Pentru ca nu sta in picioare. Ca dovada, problemele dramatice enumerate mai sus, sunt reale si sunt ale camarazilor nostri. Ale celor ce trag de funia menita sa miste muntele. Ale celor ce vin in fiecare weekend si apuca de funie la ora 2 fix. De ce ei pot si voi nu puteti? Daca nu puteti inseamna ca sunteti mai slabi decat ei si eu personal nu as putea trai stiind ca am un handicap, o problema, resemnandu-ma cu ea si cunoscand pe altcineva care reuseste sa treaca peste si sa-si faca o viata frumoasa, in ciuda pietrei de moara pe care o cara in spate.

Eu zic ca terenul de football e ca o arena. Daca nu puteti sa luptati in el, caci aveti una din problemele de mai sus, atunci viata va va rapune usor. Jocul acesta si terenul e ca un test, ca un drill, ca un exercitiu. E mult mai usor decat in viata ! Va poate pregatii si va poate invata cum sa luptati. Cu voi, cu temerile fiecaruia, cu greutatile din viata fiecaruia. E o scoala a caracterului ! Daca poti sa rezisti pe teren, la toate greutatile, daca poti sa vii sa te lupti cu ele,  poate fi un bun antrenament pentru greutatile mult mai mari ce vor apare la orizontul vietii voastre.

Majoritatea sunteti tineri, deabia ati scos capul in viata adevarata. De acolo de unde sunteti voi, nu puteti sa-mi dati dreptate, fiindca in mod cert nu vedeti asta. Cand scoti capul din pamant, zici ca pamantul se termina la 10 m in fata ta. Stiti bine ca nu e asa, chiar daca nu vreti sa recunoasteti.

Vorbeam despre cine dezamagiti cand plecati. In primul rand echipa, camarazii trebuie sa va accepte inapoi. Lor trebuie sa le cereti scuze cand doriti sa va reintoarceti si dati din nou ochii cu ei. Lor le-ati calcat visele in picioare, cu lipsa de respect.

Si ca sa demonstrati intentiile bune pe care le nutriti pentru echipa, pentru ascensiunea ei, pentru viitorul ei, trebuie sa si FACETI ceva, pentru care va cereti acea iertare in fata echipei.

Eu m-am gandit la doua lucruri doar, insa lista o puteti prelungi voi, prin gandire, suflet si caracter in scopul usurarii miscarii acelui munte din loc, lucru care incercam sa-l facem aici.

Deci:
- poti plati cotizatia pe durata pe care ai lipsit. Gest minor de altfel, stipulat si ca obligativitate in regulament (ce-i drept doar pentru doua luni), sau
- poti veni sa te antrenezi cu ardoare pentru a-ti depasi un record personal, si a demonstra ca meriti sa reintri inapoi in echipa, ca ii esti util si ca o tragi in sus. Depasiti-va timpul la 40 yds dash, la 3 cones drill, etc si aratati ca VRETI sa faceti ceva ! sau
- ....

Ganditi-va ca sanse ati avut, creditul dat initial fiecaruia, pentru unii multiple astfel de credite si ca atare nu mai aveti nici un drept, nici un credit.
Nu le veti mai primi !
Nu o sa va cheme nimeni inapoi !
Acum e vremea sa vi le castigati singuri!

Tot in acelasi spirit, la noi pe site, la pagina "Recruiting Form" care este prima pagina importanta din legatura unui nou venit cu noi, in partea din stanga sta scris ceva.
Sunt primele idei cu care are contact un nou venit printre noi.
Noi ii cerem acele insusiri ca om, subantelegandu-se ca noi le avem deja si le aplicam, le mentinem si perpetuam mai departe. Cel putin asa ar trebui sa stea lucrurile.

Insa se pare ca ati cam uitat unii de acele insusiri. V-as ruga sa le recititi si sa reanalizati care dintre ele v-au pierit si sa vi le reimprospatati in firea voastra.

Ca de altfel v-as sugera sa recititi intregul regulament. Lucrul acesta va ajuta la gripul pe "funie".
Posted by: ngr
« on: March 20, 2010, 09:39:11 am »

Si dus a fost...w1s3m4n !
N-a mai dat niciodata pe la noi.

Ma intreb, care au fost gandurile lui?
Era prea bun, a venit si a vazut nivelul atat de "slab" incat a zis ca nu e de nasul lui?
A fost  prea greu antrenamentul? Jumatatea care a facut-o bineinteles.
Credea ca intra direct in joc, in meci daca se poate, eventual pe pozitia de MVP caci din cate a vazut pe net el e bun totusi?
Situatia generala a echipei si in mare a acestui sport in tara noastra l-a facut sa nu aibe chef sa puna putin umarul si sa participe la ridicarea acestui nivel? Asta e definitia lasitatii. Indiferent de problemele fiecaruia. Oricine are probleme.
As vrea sa cititi asta : http://www.ct-sharks.ro/forum/index.php/topic,70.0.html
Posted by: ngr
« on: January 19, 2010, 07:50:24 am »

Salut ! Esti binevenit ! In orice caz nu ai nimic de pierdut daca incerci, ba dimpotriva, poate fi o experienta frumoasa, mai ales ca vad ca iti place acest joc.
Stai la curent cu informatiile despre antrenamente, pe prima pagina a site-ului nostru, dat fiind vremea nefavorabila s-ar putea sa suspendam ceva antrenamente sau in locul lor sa avem sedinte tehnice.

Am rugamintea sa completezi si recruiting form-ul de pe site cu datele tale, sa avem si noi o imagine mai completa.
Pentru mai multe date de contact ale mele (mess, tel) da-mi un PM aici sau un mail cu datele tale de contact.

Te asteptam !
Posted by: vikings
« on: January 18, 2010, 11:40:53 pm »

salut! ma numesc alex am 18 ani si as vrea sa devin jucator dca se poate sa ma primiti si pe mine in echipa! sau este o problema, depinde neaparat de fizic?
Posted by: ngr
« on: November 08, 2009, 07:01:18 pm »

Eu zic sa lasi in grija conducerii echipei treburile astea. Tu vino la antrenamente, perfectioneaza-te, atinge baremele morale si fizice stabilite prin regulament (apropos, trebia sa-ti dau o foaie cu acesta ca sa ti-l insusesti), apoi sa treci try out-ul, devenind un membru al echipei.

In locul tau as vorbi mai putin si as face mai mult, avand in vedere ca la primul antrenament de azi jumatate l-ai sarit.
Posted by: w1s3m4n
« on: November 08, 2009, 06:38:01 pm »

Hai sa facem niste afise....cu constanta sharks.....sa punem prin licee, facultati, pe oriunde putem in mare parte....sa vedem daca mai sunt si altii interesati de sportul asta.....
Posted by: ngr
« on: November 03, 2009, 02:17:45 pm »

Salut !
In principiu primim pe oricine, si pe cei care au mai fost.
Toti membri respectam un regulament.
Daca plecarea a fost legata de probleme de atitudine, speram ca acestea s-au rezolvat odata cu revenirea. Daca nu este cazul de asa ceva, cu atat mai bine.

Poti completa Recruiting Form-ul aflat in headerul site-ului, dreapta sus, sau da un mail la mugurel(a)seanet.ro cu mai multe detalii despre tine.

Multumim si te asteptam.
Posted by: w1s3m4n
« on: November 03, 2009, 01:53:12 pm »

Ma intreb si eu o chestie....si astept un raspuns....daca ma primiti inapoi....tinand cont ca am venit de cateva ori mai demult....si mi-a placut teribil de tare....astept un raspuns:P